Veztkőzni vagy nem vetkőzni? Ez volt a kérdés! :)

Nem éppen egy “aktuális” téma, de mostanra jutottam el oda, hogy mégis firkantok pár szót róla. Topless Időjárás jelentés. Pár hónapja igen nagy felhajtás volt körülötte a médiában, ha más nem a zöldségesnél biztos hallottatok róla.

A PRO4  ötlete volt, hogy az időjárás jelentést feldobja egy kis sztriptízzel! Mit mondhatnék? A mai világban szinte mindent el lehet adni egy kis erotikával, ráadásul mivel én tv-t sem nézek, így nem zavart az új csatorna nézőcsalogató ötlete, miszerint a száraz időjárásjelentést megspékeli egy kis forró hangulatú vetkőzéssel.  Az, hogy ez mára hogy sült el ( öö természetesen nem a szó szoros értelmében :P) azt nem tudom. Amit tudok! Engem tavaly októberben egyik kedvenc  aktívos riporterem hívott fel, hogy elmondanám e a véleményem ezzel kapcsolatban?! A róna utcában volt a “randi”, ami a munkahelyemtől egy köpésre volt, így odaugrottam, hogy a másnapi anyaghoz kisegítsem őt pár mondattal! Persze addig kérleltek, hogy próbáljam ki én is élesben, mert úgy hitelesebben tudok véleményt mondani, hogy megtettem! A kis mohók azt is eléggé szerették volna, ha megszabadulok az összes fölső ruházatomtól ( persze csak a hitelesség kedvéért:) ), de arra már nemet mondtam! :)

Az ominózus riport után, sok pozitív hangvételű levelet kaptam. Sokan kifejezetten miattam nézték volna, és örültek a hírnek, de le kellett őket hűtenem. Hazudnék, ha azt mondanám nem gondolkoztam el én is a dolgon, főleg mivel az anyagi helyzetemnek kifejezetten jót tett volna, de végül nem sokat filozofáltam a válaszon, hamar győzött a józan ész. Harmincegynéhány évesen nem arra vágyom, hogy a tv képernyőjén keresztül erotikus gondolatokat keltsek emberekben… Nos azért ennél “kicsivel” többet érzek magamban!

A munkát meghagytam másoknak, és a döntésem helyességét mutatva az élet kicsit megint engem igazolt. A műsor színvonalát tekintve sem hallottam sok jót, és a hosszadalmas casting után kiválasztott három hölgy pedig az erotika ipar üdvöskéi közül került ki, amivel  semmi gondom, de nekem  nem feltétlenül lenne jó “referencia”. Nem azért, mert mint tudjuk én is “vetkőztem”. De a mostani életembe már nem fér bele, egy ideje szeretném ha már nem ebből ítélnének meg, és ezzel a döntéssel pont nem azt értem volna el! :)

http://tv2.hu/musoraink/aktiv/116386_nedves_legtomegek_-_gaal_noemi_bevallalna_a_sztriptiz-meteot.html

This entry was posted in Média megjelenések and tagged , . Bookmark the permalink.

Minden vélemény számít!