Szulejmánnal Szelfiztünk, avagy megint (fel)forgattuk a repteret

42215675_2191159437825818_2500296747301994496_nA Budapest Airport megbízásából forgattunk már pár vírusvideót, amik véleményem szerint igazán viccesre sikeredtek. Szerencsére nem csak szerintem,  a nagyközönség is jól fogadta. Így történt, hogy az első négy rész után, két újabbat készített el a csapat, aminek sminkesként én is tevékeny tagja voltam. Úgy érzem a most forgatott újabb edizódok sem maradnak el a megszokott színvonaltól, amit a forgatás napján utazó, és belénk botló szerencsések is megerősítettek.

Kamarás Iván, aki az arca, vagy inkább egyik szive lelke a minisorozatnak, most egy edizód erejéig Szulejmán Szultánná alakult. A mi szőke kék szemű Ivánunkból kihívás volt barna bőrű fekete szakállú herceget varázsolni, de azt hiszem egész jól megoldottuk. Amikor nagy röhögések közepette elkészültünk az átváltoztatással, a Budapest Airport vezető marketingesével -a mi helyszíni angyalunkkal,- megindultunk a stáb után, hogy leforgassuk a szóban forgó jelenetet. Képzelhetitek, ahogy vonulunk át a fél reptéren. Ivánon a komplett hacuka papucsostul turbánostul,- ami mellé felcsapta a Rainbanjét- az „inkognitóját megőrizzendő”-és két oldalán mi csajok. Az inkognitót megőrizni talán sikerült, ugyanis volt aki úgy jött oda hozzá, hogy törökül szólította meg, de szerintem a napszemüveg magát a jelenséget csak még meghökkentőbbé tette. Forogtak is utánunk az emberek rendesen, mi meg csajok azon poénkodtunk, hogy most biztos minket néznek a hárem tagjainak.

Az epizód egyik mozzanatában megjelenik egy nő Michael Nigrin ruhában, és mit ad Isten, a rendezőnk egyem a szívét kitalálta, hogy miért is ne ugorjak be én a „szerepre”, ha már úgy is ott vagyok. Én csak díjaztam az ötletet, ugyanis tök ritkán öltözöm mostanában csinosan.

Végre felcsaphattam azt a magassarkúmat amit két éve vettem egy leárazáson, de még csak otthoni körülmények között szemeztem vele, és a tíz centis sarkaival. Emellett -amíg a többiek az üzletben forgattak Én magamra kaphattam pár (na jó vagyvagy tíz ) kézzel készült egyedi díszítésű ruhacsodát, és tobzódhattam a szebbnél szebb ékszerek között. Ha az öltözködés nem is „pretty womenesen” zajlott, de a végére a stáb és én is egyöntetűen megszavaztuk azt a lágy esésű bársony csipkedíszítésű költeményt ami végül a videóban befutó lett.

44091723_2262697263743745_6530299457748074496_oNa hát így történt, hogy egy óra erejéig az ezeregyéjszaka egyik hercegnőjének érezhettem magam a reptéren, és Mesterházy Gyula,–aki szintén szerepet vállalt ebben a részben, Szulejmán és Én közös szelfire kerültünk. Hogy miért csak egy órára? Mert a következő részhez Ivánt amilyen gyorsan csak tudtam kínaivá kellett alakítanom, hogy utána leforgathassuk, ahogy a kaszkadőrrel Balázs Lászlóval felmosórudakkal és minden egyéb módon püfölik egymást.

Hehe. Na most mondja azt valaki, hogy nem izgalmas a sminkes élet. :)

http://mixonline.hu/Cikk.aspx?id=154318

Reptéri történetek  ( Szulejmán)

Reptéri történetek    ( A sárkány Bőröndje) 

This entry was posted in Média megjelenések and tagged , , , . Bookmark the permalink.