Színház az egész világ és benne színész vagyok Én is.

15073542_1862400184005392_2712582219422855184_nReggel a telefonomat pörgetve a “kezem ügyébe” került egy cikk, miszerint Novák Erik, a Nyócker producere szereplőket keres új filmjéhez. A Ragadozók című websorozat hétperces részekből fog állni amikből végül egy játékfilm-hosszúságú történet áll majd össze. Témáját tekintve, a fiúk alá kívánnak szállni az alvilág sötét bugyraiba, abba a világba, ahol  “az egyetlen értékmérő a pénz.”

Még az első kávémat sem ittam meg, de bevallom azonnal “kinyílt a csipám”, mert felkeltette az érdeklődésemet a dolog. A témája miatt nagyon, és mert kiderült, hogy Erikék egy közösségi finanszírozású filmben gondolkoznak, amiben a már meglévő szereplők mellett ( Gryllus Dorka, Fátyol Hermina, Nagy Zsolt, Derzsi János és Árpa Attila) egy online casting videóval tulajdonképpen bárki jelentkezhet. Vicces csavar, hogy az általuk már ismert, sőt velük már forgatott színészeknek is szükséges ezt a kis egyperces casting videt elkészíteni lehetőség szerint úgy, hogy az általad megformálni kívánt figura is visszaköszönjön.

Ja igen ezután picit tovább ástam a storyban, és láttam, hogy már ezek a kis casting videk is eléggé viccesre sikerültek. Meghallgattam velük a Rádió Q-n készült interjút az elképzeléseikről, magáról az ötletről, és rájöttem, hogy én ebben benne akarok lenni. Lévén egy gengszter filmben csak van egy kis bunyó, vér, lila folt meg miegymás, na meg, ha a csajokat kell öltöztetni abban mondhatni otthon vagyok.

Kiderült, hogy a vágyam annyira nem is elrugaszkodott, mert az alkotói csapatba is várnak még tagokat. Nyílván öltöztetőként vagy sminkesként gondoltam, hogy (melegen) ajánlom magamat, bár a szövegíráshoz is lehet hozzá tudnék szólni ezt-azt. Sokáig szégyelt kőbányai származásom még a végén valahol előnyömre válna, talán emlékszem még egy két szlengre, meg figurára. Na meg ne felejtsük el, volt az életemnek olyan időszaka, amikor beleláttam az alvilág felső kasztjának szórakozásába és életébe, és még ha én nem is kértem belőle, de tanulni azt tanultam sokat.

Ámde a stábtagos jelentkezéshez egy regisztrációt ki kellett tölteni, viszont sminkes/stylist opció nem volt, színész viszont igen. Oké, Balázsékkal a KészÁtverésben kétszer is eljátszottam a gaz csábítót, A Dr Mogács meg egyszer megerőszakolt ( 3.36-nál keressetek:

és egyéb szerepekben is tetszelegtem már a kamera előtt ( vacsoracsata, pókerstars, konyhafőnök )

Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő nem? Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében. Nem? Nyílván nem Gryllus Dorka babérjaira török, de ha már így alakult kitaláltam egy castingvideót, felvettük, feltöltöttük, és ha a sors is úgy akarja, lehet az életemnek lesz egy olyan szakasza, hogy picit én is “ragadozó” leszek. :)

Ti mit mondtok? Hm? Benne legyek?

 

 

http://palyazat.indavideo.hu/video/154_lett_maradhat_D_Motto_nyevtudas_szukseges

 

This entry was posted in Média megjelenések and tagged , , , . Bookmark the permalink.