Marcsi vagyok. 35 éves. Ló.

Sintra 3 ragyogásMarcsi vagyok. Harmincöt éves. Ló.

Úgy alakult, hogy a most induLÓ- a kínai horoszkóp szerinti Ló évét- kínai kalanddal indítom. Ez azért még nekem is új.

Tavaly decemberben került elém egy cikk. 2014 február 4-én kezdődik a Ló éve a kínai asztrológia szerint.

Szerintük: “Ez az év igazán lendületes lesz, és sok pozitív változást tartogat számunkra.”

Akkor szeretem a horoszkópokat, amikor  jókat írnak  jó napom van. A kínai horoszkópokban sem vagyok szakértőnek nevezhető, de azt tudom, hogy a magam 1978-as születésemmel ló vagyok. Amit örömmel konstatáltam, mert mégsem sárkány ( könnyebben megkaphatnám a házisárkány jelzőt, és még csak tiltakozni sem tudnék) és a kígyóval való ősi ellenszemvemből kiindulva pedig hálás is vagyok a rám eső ítéletnek. Szóval ló. Jön az én évem, végre!

Egy ilyet azért csak elolvas az ember lánya, főleg egy decemberi szürke napon, amikor a januári megújulás szele az ajtónkon már egyre erősebben kopogtat.

1616513_10152007784763881_1796059192_nEzt írta: “Végre eljött a te időd. Olyan érzés lesz a számodra ez az év, mintha egyszerre nyernéd el egy szépségverseny koronáját, egy szakmai olimpia aranyérmét és a leggazdagabbak listájának első helyét. Minden területen kiteljesedés és boldogság vár rád, és ezt csak azért merem ennyire nyíltan leírni, mert az elmúlt években nagyon jól megtanultad, hogy neked is tenned kell a saját sikeredért. A Ló éve pedig megadja azokat az eszközöket és lehetőségeket, amelyekkel könnyű lesz élned.”

Jobbat magamnak sem kívánhattam volna. Komolyan. Valóban nehéz időszakon vagyok túl, igaz. Nem panaszkodom, mert ami nem öl meg az erősít, és egy ideje a jó széria mintha el is kezdődött volna. Már láttam a fényt az alagút végén, és bár a nagy áttörés még váratott magára, tudtam, hogy az a fény nem egy újabb rajtam átgázolni készülő”vonat” lámpája lesz.

Tehát idén mindenért kárpótol a ló éve, és learathatom a befektetett munkámért járó babérokat. Még ha nem is lesz így ( DE ÍGY LESZ ) akkor is adott egy löketet. Hitet, hogy “na most tényleg minden jó lesz”.

Aztán egy hete jött egy ajánlat. Kínai. Mármint nem úgy viccesen kínai, hogy kicci meg occó. Szó szerint az. Másfél hónapra kell kiköltöznünk, Shanghaiba. Február közepén indulunk.

A kínai horoszkóp szerinti ló éve, nekem a lónak kínában kezdődik! Engem ez őrületesen feldob. Az angol tudásomat is szerettem volna picit felfrissíteni. Mit nekem tanfolyan? Kaptam egy lehetőséget, és gyakorolhatom élesben. Maga a kaland, az utazás, az emberek, az új munka, egy másik kultúra, ezek szintén felcsigázóan hatnak rám. De így együtt. A föld fölött járok konkrétan.

Feltételezem rajtam kívűl lesz még ott pár kínai, aki szintén a ló évében született, és hasonló remények kecsegtetik. Remélem az ő erejüket is megsokszorozza a hit. Az enyémet biztosan.

Nekem ez a tripp most beleíródik a sors könyvembe. A jövőbeni elképzeléseimbe is pont bele passzol, tehát már is közelebb kerültem az egyik álmomhoz.

Blogolok majd.

Aki még a saját kínai horoszkópját nem olvasta, ellenben érdekelné, íme itt megtekintheti az előrejelzést:

http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20131203/2014-es-kinai-horoszkop/

 

 

This entry was posted in Lélek, Vegyesbazár and tagged , . Bookmark the permalink.