Ki is vagyok Én?

Budapesten születtem 1978. május 31-én. ( na, ezt az információt azt hiszem előbb-utóbb le fogom szedni innen, és most nem a helyszínre gondolok. :)

Rengeteg ismerősöm és haverom van, itt is sok mindent meg lehet tudni rólam, de igazán közel kevés embert engedek magamhoz.

Gyermekfejjel nem könnyű eldönteni, hogy a jövőben mivel szeretnél foglalkozni. Minden évben más akartam lenni,  hol nyomozó, hol régész, attól függően milyen könyveket emeltem le a könyvtárból épp. A realitás talaján maradva, és az akkori lehetőségeimen belül, a vendéglátás vonzott leginkább ( a pörgősebb mivolta miatt) de szülői nyomásra egy ruhaipari szakközépiskolában tanultam tovább. Érdekelt a divatvilág, – egy jó önkifejezési forma- így szép lassan megbarátkoztam a dologgal. A kreativitással nem volt gond, az ötletek megvalósításával már annál inkább. Elég hamar kiderült számomra, hogy  varrást mint szakmát, nem nekem találták ki (a tanárok sem szerettették meg velem, és zavart, hogy egy zárt térben kattogó gépek, vasalók között mondoton varrással, szabással töltöm az időm nagy részét)  Nem voltam egy divatdiktátor, fiúsan, kantáros nadrágba jártam főleg, így nem nagyon láttam magam divattervezőként sem. (Egy kőbányai kis panelból indulva, turiból, és piacról öltözködve lássuk be ez érthető volt. ) .

A szakközép alatt már alkalmanként hoszteszkedtem, statisztáskodtam. Sokszor leszólítottak az utcán, hogy modellkedésre csábítsanak, ekkor készült az első portfólióm is.

19 évesen, az akkor a TV2-n induló Szerelem első látásra című műsorba bekerülve besöpörtem az összes nyereményt, egy Londoni úttal megkoronázva.
Kétszer voltam Amerikában. Életem nagy kalandja volt az ott eltöltött idő. Angolul is ott tanultam meg, és felnőtté is ezekben az időkben kezdtem válni.
2005-ben jöttem haza, ekkor jött a Playboy playmate válogatása. A jelentkezésem egy barátnőmnek köszönhetem, aki egy átmulatott éjszaka után dobta fel az ötletet, hogy jelentkezzünk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy bejutottam a legjobb 12 lány közé.
Itt meglódult velem a világ, rengeteget utazás mind belföldön, mind külföldön, csillogó partyk, színes évek. Sok rádió és tv műsorba is hívtak, de igyekeztem szelektálni, és csak azt elvállalni ami engem is szórakoztat, vagy az előrelépésemet szolgálja. ( na jó, ez nem mindig sikerült) Láthattatok több videó-klipben, a vacsoracsatában, sztárpókerben, konyhafőnökben, több aktívban, vagy akár a mokkában stb.

Ekkor kezdtem bele a blogom írásába. Eleinte arra korlátozódott, amire az emberek kíváncsiak voltak velem kapcsolatban ( fotózások, partyk világa) majd lassan belecsempésztem azt, ami engem is érdekelt.

A humor gyerekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben. Hofi, Markos-Nádas, Nagy Bandó, Maksa, Gálvölgyi viccein szocializálódtam, a csütörtöki rádiókabarék állandó hallgatója voltam. A mostani stendup-os generációval van olyan szerencsém, hogy baráti viszonyt ápolok, szerepeltem Mogács Dani egyik vicces videójában, sőt 2011-ben én voltam a Dumaszínház arca.

2008-ban két hónapot Indiában töltöttem egy modellügynökségnek dolgozva. Ez az időszak szintén nagyot lódított a személyiségfejlődésemen. Ekkor már aktívan blogoltam, akit érdekel, elolvashatja az ottani kalandjaimat is.
Ezután kiköltöztem egy erdő mellé mogyoródra. Fontosnak tartom az egészséges táplalkozást, jópár éve vegetáriánusként élek. A természetes gyógymódokat, natúrkozmetikumokat kedvelem, és jóideje állatkísérlet mentes termékeket részesítem előnyben. Ha tehetem sportolok. Leginkább a természetben szeretek futni, olyankor születnek a legjobb gondolataim, de szeretem a változatosságot a sportban is.  Jelenleg a Spinning, és a forró jóga a nagy szerelmem. Pár éve elvégeztem egy két éves cukrász képzést, és emellett smink és maszkmesternek tanultam. Imádom a kreatív dolgokat. Azt vallom, hoyg élményeket gyűjtsünk ne tárgyakat. Imádok utazni, és néha azt mondják sokat beszélek. :) Ez ezek szerint az írásban sincs másként. Ha már eljutottál idáig, még pár dolgot felsorolok ami hirtelen eszembe jutott még.

Szerényen, de én is megpróbálok hozzájárulni a természet megvédéséhez: szelektíven gyűjtöm a hulladékot, nem folyatom a vizet és égetem a villanyt feleslegesen. A Teszed országos szemétszedő akciónak (Mogyoródon) én voltam az egyik szervezője, az arca és ezt szeretném is tovább vinni.

Kedvenceim:

KÖNYV: Gyermekkorom óta imádok olvasni, hogy éppen mit, azt a hangulatom határozza meg.

Daniel Keyes: Virágot Algernonnak

Kertész Imre: Sorstalanság
Corinne Hofmann: Afrikai szeretők
Márai: Füveskönyv, Szeretetkönyv
Stephenie Meyer: Twilight    ( jó na, hát én is voltam fiatal :))

FILM: Az életrajzi és az igaz történeten alapuló filmeket szeretem a legjobban, illetve azokat, amiknek van mondanivalójuk. A sci-fi és az akciófilmek egyáltalán nem kötnek le. A jó humort imádom a filmekben is, romantikus vigjátékok jöhetnek minden mennyiségben.

ÉTEL: Igazi mindenevő vagyok, jöhet minden, a sushitól a mákosgubáig. Kiemelném anyukám “legényfogóját” és a nagymamám túrószsömléjét, de én is nagyon szeretek kotyvasztani.

STÍLUS: Nagy kaméleon vagyok, és mint minden nő, imádok öltözködni. Hogy végül mibe indulok el, azt az aznapi hangulatom határozza meg, a kislányostól a nagyon dögösig minden jöhet, persze függően az alkalomtól.

Nem vagyok márkafüggő, vallom, hogy turkálókban is kincsekre lehet akadni. Szerintem ami fontos, hogy ne csak az aktuális divatot majmoljuk, legyen saját egyéniségünk, és érezzük magunkat jól az adott ruhában.

Kedvenc mottóim

„Work like you don’t need the money, love like you’ve never been hurt, and dance like no one is watching.” /(Dolgozz úgy, mintha nem lenne szükséged a pénzre, szeress úgy mintha sosem bántottak volna meg,és táncolj úgy, mintha senki sem nézne)
„I was born to learn, to grow, to expand, to love, to create, to enjoy, to see the beauty in all things including myself… But I was NOT born to be perfect…”(Arra születtem, hogy tanuljak, fejlődjek, kiteljesedjek, alkossak, hogy meglássam és élvezzem a szépet mindenben, magamban is… De nem születtem tökéletesnek.)