Hogyan tűntem el az éterből két perc alatt

A1FpBtKnNlL._AC_SX466_Sokan kérdeztétek miért lett új profilom, aztán egy újabb ezért azt hiszem legegyszerűbb ha itt öntök tiszta vizet a pohárba.

Szürreális történetem, egy napfényes délelőtt kezdődött kb. két hete.  Egy ,,kedves úriembertől,, akit egyébként szegről-végről ismerősöm, kaptam egy üzenetet a közösségi oldalon, miszerint ő udvarolni szeretne nekem. Írhattam volna neki jópár okot miért nem, leolthattam volna, hogy kb. egy fejjel alacsonyabb nálam, egy évtizeddel fiatalabb, és a posztjaiból lejövő  értelmi szintje sem üti meg nálam a mércét, de minek tapossak a lelkébe, nem az én módszerem, kedvesen hárítottam. Erre méltatlankodott kicsit, majd a következő snitt, hogy az álló szerszámáról kaptam telibe az arcomba egy képet. Nem vagyok egy prűd lélek, van olyan fázisa a kapcsolatoknak, ahol belefér az ilyesmi, de ha egy nő meghódítása a cél, én nem gondolom, hogy az elutasítás után ezzel kéne meggyőzni. ( mondjuk előtte sem :D )

Én eddig megúsztam az ilyesmit, de sok barátnőmtől hallottam már erről a jelenségről, gondoltam a privát profilomon szánok egy posztot neki. Kizárólag edukációs céllal leírtam röviden az esetet, és hogy akik a női szíveket ilymódon próbálják meghódítani nagyon messze járnak az igazságtól. Befotóztam mellé az üzenetváltást a válaszommal amiben már nem voltam annyira diplomatikus. Leírtam, hogy undorító, és nem tudom mit képzel rólam? Azt hiszi ez kell a nőknek? Ez az udvarlás? Hánynom kell tőle, felejtsen el engem szépen, és kezdjen el keresgélni az értelmi és érzelmi szintjének megfelelően, mert fényévekre vagy attól akire én vágyom. A képernyő fotón látszott az általa elküldött kép egy része is, ami valóban gusztustalan, és elismerem a Fb szabályzatával szembe megy, de úgy véltem sokkolóbb a poszt, ha valóban látják miről is van itt szó. Nem nyilvánosan tettem ki, csak az én privát ismerőseim láthatták, akik között tudtommal nem volt 18 éven aluli, illetve az illető  nevét levágtam, nem volt felismerhető. Mondjuk volt aki privátban rám írt utána pasi, hogy szerinte az az ő képe csak két éve ellopták a telefonját, de ezt hagyjuk is. :D.

Elismerem vétettem a szabály ellen,  a poszt nyomokban f@lloszt is tartalmazott….Hát hogy stílusos legyek, én magam szaladtam tátott szájjal a f@szerdőbe.

Régen egy kivillanó bokától már elpirultak a férfiak, most pedig itt tartunk? Több száz hozzászólás érkezett rövid időn belül, és kiderült rengetegen járunk ebben a cipőben, és kaptunk már kéretlenül ilyen tartalmakat. Kb. egy óra múlva revidiáltam magam, gondoltam látták elegen, megvágtam a képet. Az intim testrészt eltávolítottam, de az algoritmus nem kímélt, este kaptam az értesítést, hogy három napra korlátozzák a profilomat. Ohh hát gondoltam tudok élni ezzel a büntetéssel, de másnapra a 3 nap már 30 volt. Fellebbezési lehetőséggel éltem, miután jött a fekete leves, a fiókom törölve, fellebbezési lehetőségem nincs, és ezzel egy időben az instámat és a business profilomat is likvidálták.

A környezetvédelmi, szemétszedős, női jogokkal, családon belüli erőszakkal kapcsolatos és a DIY posztjaimat sajnáltam, de a végén még örültem is, hogy tiszta lappal indulok, nem éltem meg negatívan, egyébként is rám fért egy digitális megújulás. Csináltam egy új profilt, és én naív azt hittem itt vége is a kálváriáknak….Pedig csak ekkor kezdődött….

A második profilom kb. 4 napot élt, majd egyszer csak nem tudtam belépni, azt írta ki megszegtem a közösségi szabályzatot és tiltanak…Ohh, hát persze ugyanaz az email cím, ugyanaz a név Mária te kis bohó, hát persze, hogy nem ették meg. Nekifutottam újra, új email cím, megváltoztatott név. Na ez kb 10 percen belül lett törölve.

Hát itt már az agyvérzés kerülgetett, és a fiú felmenőit is a számra vettem volna, de hát úrinő vagyok. Megfordult a fejemben az is, hogy akkor talán nem is kell jelen lennem az online térben, de a munkám sok szempontból kapcsol oda, és sokakkal tartom ott a kapcsolatot azért ez nem lenne opció.

Három a magyar igazság. Hát remélem nem kell a ráadás. Barátnői segítséggel, más IP címről, új email címmel, új névvel…

Show must go on…..

Kezeket a paplan fölé, és egy jótanács…Akkor küldj ilyen képet, ha kérnek…Posztolni meg ne posztold…Csak ha úgy akarsz járni mint én :)

 

This entry was posted in Nincs kategorizálva. Bookmark the permalink.