Gridgirls 2014-es kalendárium fotózás…és ami mögötte van :)

Van egy projekt ami két-három hete kitölti a gondolataim nagy részét. Ha nem is ezzel kelek és fekszem, de sokat foglalkozom a dologgal, hogy maximalista lévén elégedett legyek az eredménnyel. A gridgirls.hu háziasszonyaként megint új szerepben próbálhatom ki magam.

2014-es Naptárt készítünk, az én vezényletemmel!

Így indult a felhívás, amit a naptár castingjára írtam: “A Grirdgirls.hu 3 éve alakult! Megértünk rá, hogy fennállásunk és sikereink örömét valami maradandóval ünnepeljük meg! Olyan dolgot szeretnénk létrehozni, amivel egyben olvasóink kedvében is járunk, ezért úgy döntöttünk 2014-ben a csajokat kézzel foghatóvá tesszük mindenki számára Naptár formában! ”

Szerettünk volna lehetőséget adni a régi “motorosaink” közül is pár leányzónak, de gondoltunk egy kis vérpezsdítő frissességet is belevinni. A modellek kiválasztásánál tehát lehetőséget kaptak olyanok is, akik még kezdők a szakmában, és elhívtam pár ismertebb hölgyeményt is, ha már lúd legyen kövér alapon. Így a naptárunkban virít majd többek között Mészáros Dóri ( sztriptíz meteó ), Larion Zoé ( Blikk szépe), Lévai Adrienn ( playmate, dj) Czene Vivien ( modell ) is.

Nyugi, Kiszel Tüncit nem hívtuk! :D

A  képeken a nőies vonalakat vegyítettük a sportossal, a szépséget a bájjal, és megfűszereztük egy cseppnyi dögösséggel.

Ehhez kezünk alá játszott  a  sexiruhak.hu aki a ruhákat és ajelmezeket biztosította ( http://szexiruhak.hu/ ) a gyönyörű ékszereket pedig a Because Bizsu -nak és Varga Vikinek köszönhetjük. (https://www.facebook.com/Becausebizsu )

A helyszínt és a türelmet a Millennium wellnes-nek ( http://www.millenniumwellness.hu/ ) , és a Yamaha word-nek  (http://www.motoworld.hu/kapcsolat.php  )köszönhetjük, a naptárban szereplő motorokat sisakokat és drift autót a Tom Racing Motorsport team csapatának.

A fotózás alatti egészséges nasikat és rágcsálni valókat, és üdítőket a napibio.hu biztosította.

Smink Maszlik Barbara művésznő munkáját dícséri. Kedves Fotósunk Kocsis Péter remélem nem fog megutálni a 3 napos fotózás végére, ugyanis mivel ő hajlamos a női szépség előtt meghajolni muszáj vagyok zsarnokként mögötte állni hogy ne csússzunk el időben és pörögjenek a dolgok. :)

A második fotózási napunkon kint volt a bors, és a tv2 aktív is.

http://www.borsonline.hu/20131009_igy_keszitenek_szexi_naptart_a_magyar_grid_girlok__videoval

http://www.youtube.com/watch?v=HaGMuymIg6o

A fotózás két napján már túl vagyunk, pénteken lesz az utolsó felvonás. Sokat izgultam, ennyi nőt összeszervezni nem kis dolog. :D Megérte a fáradozást, eddig nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, és ez a végére sem lesz másként. Mindenkinek köszönöm a rugalmasságot, a profizmust, az odafigyelést amit beletett!

Szempont volt, hogy olyan ízléses anyagot állítsunk össze, amire a modell, a fotós, és a Gridgirls.hu csapata is büszke lesz! Reményeink szerint naptárunk sok helyre el fog jutni, és célunk, hogy tulajdonosaik  boldogan vegyék a kezükbe- akasztják a falukra!

Tessék íme egy nyomós ok, hogy várjuk az év végét! :)

 

This entry was posted in Média megjelenések and tagged , . Bookmark the permalink.