Csillogtunk egy kicsit

Szombat este, a Playboy- CKM szervezésében a Royal-casino megnyitójára voltunk hivatalosak Debrecenbe.Pestről, egy óriási fehér limuzinnal indult a kb 20 leányzóból álló ‘vizuális-nehézbombázó-különitmény”.

A teljesség igénye nélkül : Polgár Kriszti – Freire Szilvi ( szépségkirálynők), Dundika, Lévai Adrienn -Mosolygó Orsi -Judák Tünde -Barczi Heni ( playmatek), Finta Eszter, Tücsi, Kovács Zsófi, Czeglédi Edit ( modellek)

Mivel én az M3-as mellett lakom, nem láttam értelmét bevezetni pestre, majd hajnalban vissza, így kérésemre engem a kis csipet csapat itt vett fel az autópályán, egy benzinkúton.

Ennyi nő? Egy meghatározott időpontban?Időben elinduljon?Nem a fele királyságomat, de még a fejemet is ráraktam volna, hogy késni fognak. Ennek a sanda gyanúmnak tudatában, én is megengedtem magamnak egy kis csúszást, de még így is sikerült eltöltenem jó tíz percet a benzinkúton rájuk várva. Nem vagyok egy szoknyás típus, sőt (!!!!) szinte sosem hordok szoknyát, minit meg pláne nem, de most pont volt kedvem kicsit “kicsípni magam” .

Nos, miniszoknyában, sminkben, délután négykor, szerénytelenség nélkül mondhatom elég nagy látványosság voltam. A kutas fiúk, és a véletlen tankolók sem tudtak hova tenni, vagyis nem is engem, inkább a szemüket. Hát még amikor begördült értem a vagy tíz méteres  limuzin, amiből kipattan egy sofőr, kinyitja előttem az ajtót, én meg belibbentem.

Gondolhatjátok, ennyi csaj egy helyen, ment a csipogás meg a viccelődés. Már az odaúton elindult az alapozás, így mire leértünk köszönhetően a pár üveg Moet elfogyasztásának, igazán őszinte volt a mosolyunk.:)

Nos, nemcsak a mi leszállításunknak, de az egész nyitóbulinak is megadták a módját. Rengeteg ember, roskadozó svédasztal, ital hegyek.:)

Harsányi Levi volt a műsorvezető, Keresztes Ildikó, és Nyári Károly énekes műsora között pedig Lajsz Andris és koktéloscsapata szórakoztatta a már nem szomjas publikumot, majd végezetül a  Dj szerepében Radnai Pétert hallhattunk-láthattuk tündökölni.

Bár a hazaút elég kalandosra sikeredett, de összességében jó kis este volt.

Búcsúzóul egy kis dal Nyári Károlytól.Bár a műfaj nem kifejezetten a kedvencem, de széles zenei ízlésembe ez is simán belefér.

http://www.youtube.com/watch?v=QOrlRHzwwFk&feature=related

This entry was posted in Nincs kategorizálva and tagged , . Bookmark the permalink.

Minden vélemény számít!