Spontán Balaton Sound

Júli 7-9-ig tartott, a sokak által várt egyik legnagyobb nyári fesztivál, a Balaton Sound. Én tavaly kihagytam, és idén is csak egy kósza gondolat fogalmazódott meg bennem körülbelül egy hete, mi szerint nem lenne rossz legalább egy napra lemenni. Aztán más irányú elfoglaltságaim, és megoldandó problémáim miatt nem is foglalkoztam tovább a dologgal.

Egy nappal a nyitónap előtt, Kovács Niki barátnőmtől jött a hír. Kapott 2 jegyet! És mellé a kérdés! Nincs kedvem vele tartani? Mivel aznap reggel oltári fejfájással, és 2 rossz hírrel indult a napom, egy kis időt kértem a döntéshez. Pár óra leforgása alatt  átgondoltam, hogy ha ezt kihagyom, minden vagyok, csak normális nem. A gondok megvárnak, végre itt a várva várt jó idő (sőt megtetézve egy kis hőségriadóval ), szuper koncertek, jó társaság, vízpart, ingyen VIP jegy, és tényleg rám fért már egy kis kikapcsolódás…

Mivel ilyenkor szállást találni már lehetetlenség, meg sem próbálkoztunk vele. Vittünk hálózsákot, pokrócokat, és úgy döntöttünk sodródunk. Szerencsére egyikünk sincs cukorból, és nem elvárásunk az öt csillag.

Oda felé tettünk egy gyors kitérőt az auchanban kis rágcsáért, és innivalóért. A kassza felé menet a cipő soron beleszerettünk egy saruba, ami amellett, hogy szupercuki, praktikusnak tűnt a ránk váró 3 naphoz, és amilyen szerencsénk van/volt még akciós is volt! :)

Három éjszakát maradtunk, és nem bántuk meg! Nagyon jól éreztük magunkat, és mivel mindketten rengeteg embert ismerünk, egy percig sem unatkoztunk.

Volt minden, ami kell: egyenpapucs, napozás, pihenés az árnyékban, fürdés, séta, főttkukorica, lángos, fröccs, nagy beszélgetések, nevetések, naplemente, napfelkelte, és persze a koncertek, és a fesztivál feelingel járó impulzusok.

Köszönjük Balaton Sound, köszönjük Niki tesó és Noresz, és köszönöm Niki!:)

This entry was posted in Nincs kategorizálva and tagged , , . Bookmark the permalink.

Minden vélemény számít!