Április elsejei pocak

Április elsejei pocak

Április elsejei pocak

Babát várok. Vártam. Vagyis nem babát, csak vizet. Na jó, ez így nem érthető. Ideje tiszta vizet öntenem a pohárba. Történt az, hogy tegnapi nap cikekket írtam a napibionak, többek között egy japán vízkúráról. Persze, nem én lennék, ha nem pont kínában botlok japán vízkúrákba, de a lényeg, hogy annyira megtetszett az ötlet, hogy ma reggel el is kezdtem a tesztelését. Naná, hogy magamon. Ennek köszönhetően, már éhgyomorra nagy mennyiségű folyadékot juttattam a szervezetembe, majd egy kiadós ebéd után adta is magát az április eljesejei tréfa. Bolondok napja van, én meg annyira nem nőttem még fel, hogy ezt ne ünnepeljem ha úgy adódik. Tehát lefotóztam a kitolt vízpocimat, és gondolkozás nélkül cselekedtem. Megosztottam a közösségi oldalamon, egy kacsintó fej kíséretében. Ezután lájkok özöne érkezett, konkrétan lefagyott a rendszerem, többször újra kellett nyitnom az oldalt, hogy lássam mi történik.

Vagy nagyon hiteles volt a pocakom, vagy csak nagyon szeretnétek látni már anyuka szerepben, mindenesetre rengetegen örültetek az esetleges hírnek. Meglepetésemre párom családtagjai, és még barátnőim is beugrottak. Kiderült, hogy az áprilisi tréfa nem az én világom, mert ahelyett, hogy dörzsöltem volna a tenyerem, inkább lelkiismeretfurdalásom lett, hogy mennyi embernek fogok majd csalódást okozni, ha bejelentem, hogy vaklárma volt.

Ez van, sosem szerettem az ugratásokat, és ez most újra bebizonyosodott. A posztot fél óra múlva töröltem, és gyorsan ki is tettem a helyreigazítást. Csak remélni tudom, hogy anyukám nem látta meg a posztot, így is nyúz az unokával.

10155734_763124197033984_2068330513_nMindenesetre ebből is az látszik, hogy nem vettem túl komolyan az orvosok aggályait, melyszerint nehezen fogok teherbe esni. Ha jönnie kell, jönni fog. Köszönöm a gratulációkat, és ígérem nemsokára bebelúzunk, és a legközelebbi ilyen már igazi babapoci lesz. :)

Azért csatoltam egy vicces képet is, kárpótlásul azoknak, akik elhitték.

Boldog Április elsejéét :)

This entry was posted in Nincs kategorizálva. Bookmark the permalink.